Hoppa till innehåll

Allmänna villkor

Senast uppdaterad 1 februari, 2024

Friskrivning

Luftvärmepumpguiden är en informationssajt vars syfte är att bidra med information som kan underlätta ett köp av en luftvärmepump.

Den information som vi tillhandahåller här på www.luftvarmepumpguiden.nu är tänkt att endast användas som allmän information. De råd och köptips som vi ger är baserade på våra egna undersökningar, samt tester som utförts av tredje part.

Vi garanterar inte att informationen är komplett och uppdaterad. Vi tar inte heller ansvar för eventuella felskrivningar. Vi länkar till butiker och källor enligt vad vi anser är relevant, men vi ansvarar inte för det innehåll som presenteras på tredje parts hemsida.

Priset ändras ständigt på de produkter som vi tipsar om och därför kan det hända att den prisangivelse som står inte längre gäller ifall vi inte hunnit uppdatera sidan än.

Därför rekommenderar vi dig som besökare att alltid kontrollera såväl pris som tekniska uppgifter och funktioner på återförsäljarens webbplats innan du köper en vara.

Garantier

Luftvärmepumpguiden lämnar inga garantier för att informationen är korrekt eller att de produkter som du köper lever upp till de specifikationer som vi anger.

Samtliga produkter som vi tipsar om på www.luftvarmepumpguiden.nu säljs av tredje part. Vi säljer inte några varor själva utan vi erhåller en liten ersättning för varje såld vara för att finansiera driften av denna webbplats. Denna ersättning påverkar inte det pris som du som kund får betala för produkten.

Av den anledningen kan vi inte garantera leverans, service och bemötande som du får hos den butik där du köper din luftvärmepump. Försäljningen är helt och hållet butikens ansvar och det är butikens allmänna villkor och köpevillkor som gäller för köpet. Eventuella klagomål och problem med beställningen hanterar du direkt med butiken i fråga, inte med Luftvärmepumpguiden.

Däremot får du gärna informera oss om du upplever att någon av de butiker som vi tipsar om inte lever upp till dina förväntningar.

Integritetspolicy och cookies

Läs gärna vår integritetspolicy och vår cookiepolicy för information om hur vi hanterar personuppgifter och användardata.

Användande av sajtens innehåll

Luftvärmepumpguiden har upphovsrätt för samtligt innehåll på www.luftvarmepumpguiden.nu. Du får inte kopiera, publicera eller distribuera innehåll från denna sajt utan vårt medgivande. Däremot är du välkommen att citera oss om du länkar till källan.

Ändring av allmänna villkor

Luftvärmepumpguiden kan när som helst uppdatera dessa allmänna villkor och behöver då inte informera webbsajtens besökare om detta. De gällande villkoren presenteras alltid på denna sida. Det är ditt ansvar som besökare att hålla dig uppdaterad.